concrete design.

ENG-Találj ki egy saját cementlap mintát, és rajzold le!

Ha van saját ötleted, vagy jártad a világot, és találtál szép mintákat, amiket a padlódon szeretnél viszontlátni, semmi akadálya, mi elkészítjük Neked! Mindössze annyit kell tenned, hogy az elképzeléseidet papírra veted: készítesz egy egyszerű vázlatot tollal, ceruzával, vagy számítógéppel.

A tervnek nem kell tökéletesnek, minden oldalról szimmetrikusnak lennie, bőven elég, ha kivehető a minta, és mi el tudjuk készíteni az alapján a pontos digitális tervet. Ha a nagymamád teraszán fényképeztél régi lapokat, elég, ha elküldöd nekünk a fotót, az alapján is el tudunk kezdeni dolgozni.

A választható formák jelenleg: 20cm x 20 cm-es négyszög és 11,5 cm oldalú szabályos hatszög, amelyekről a sablonokat ide kattintva tudod letölteni pdf formátumban.

Színezd ki a mintádat!

Ha készen vagy a vázlatos tervvel, és van elképzelésed arról is, hogy a minta milyen színekkel legyen kitöltve, fogj néhány színesceruzát, temperát, vagy a paint kiöntőjét, és színezd ki a cementlap tervet.

A megfelelő színek választása az egyik legfontosabb dolog, ami az összhatást befolyásolja. Érdemes végiggondolnod, hogy hol szeretnéd majd elhelyezni a lapokat, egy előszobában, a konyhapult felett, vagy éppen az éttermed padlóján, és az adott helyiségnek milyen hangulatot szeretnél kölcsönözni. 

Esetleg bizonytalan vagy benne, hogy mi lenne a megfelelő színösszeállítás? Semmi gond, segítünk kitalálni. Elég, ha beküldöd az elképzelésedet, és mi teszünk néhány javaslatot a színekre, amit e-mailben megküldünk Neked.

Töltsd fel a terveidet ide!

Elkészültél? Nincs más dolgod, mint feltölteni a terveidet a „Terv feltöltése” gombra kattintva, pdf, vagy jpeg formátumban. Kérlek írd meg azt is, hogy várhatóan hány m2 cementlapot szeretnél rendelni a mintából (egy m2 = 25 db), és mikorra várod tőlünk a kész lapokat. 

Kalkulálj vele, hogy hagyományos, kézműves technológiáról van szó, ezért az öntőforma elkészítése, a lapok kiöntése, és a cement kötése legalább 1 hónapot vesz igénybe.

Saját terved feltöltése

Ha nem szereted a felugró ablakokat és az űrlapokat, természetesen írhatsz nekünk e-mailt is az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, vagy kereshetsz minket telefonon a  +36 30 389 7065-os telefonszámon.

Ajánlatot küldünk Neked!

Miután beküldted nekünk a terveidet, a várható rendelési mennyiséget és határidőt is figyelembe véve, tételes árajánlatot küldünk Neked. Ajánlatunk tartalmazza:

  • A pontos digitális vonalrajz elkészítésének egyszeri díját (3-5 000 Ft)
  • Az öntőforma elkészítésének egyszeri díját (20-40 000 Ft)
  • A cementlapok kézműves technikával történő legyártásának díját (15-20 000 Ft / m2, függően a minta bonyolultságától és a színek számától)

Elkészítjük a pontos, digitális tervet és az eszközöket

Ha az ajánlatunkat megfelelőnek találod, és megrendeled tőlünk a munkát, a terved alapján elkészítjük a pontos, kivitelezésre alkalmas digitális tervet, és Veled egyeztetve rögzítjük a színösszeállítást.

A digitális terv  alapján elkészítjük a cementlapok kiöntéséhez szükséges öntőformát. Az öntőforma készítése speciális, nagy szaktudást igénylő feladat, függően a minta bonyolultságától 5-7 napot vesz igénybe.

Legyártjuk a cementlapokat

Az öntőformával, és a magadott színek szerint legyártjuk az elképzeléseidnek megfelelő cementlapokat a rendelt mennyiségben. A lapok elkészítése kézműves technikával történik, ami két dolgot jelent:

  • egyrészt minden lap egyedi, apróbb „hibák”, különbségek lehetnek a lapok között – ez adja a cementlapok különlegességét, amit egy futószalagos gyártás soha sem tud visszaadni;
  • másrészt a lapok elkészítése időt vesz igénybe, ami – függően a rendelt mennyiségtől – heteket, de akár 1-2 hónapot is igénybe vehet. 

A cementlap készítésről részletesebben itt olvashatsz.